Wij zijn Optimize Finance. Graag stellen wij ons even aan je voor…

De vraag naar zakelijke financieringen neemt toe. Daarnaast stijgt het aantal financieringsmogelijkheden en de complexiteit daarvan.

Grote banken trekken zich terug van de lokale markt, terwijl persoonlijk contact nog steeds belangrijk is en de relatie een rol speelt om ondernemers echt inhoudelijk te kunnen helpen.

Bundeling van krachten:

Marc Pullen – Oprichter en managing partner
Marc is al jarenlang actief met Pullen & Partners in hypotheken en pensioenen voor consumenten. De ondernemers die hij hielp met hun privé-situatie financiering, kwamen steeds meer met vragen voor bedrijfsfinancieringen. Deze expertise brengt hij nu onder in Optimize Finance.

Rom van Oers – Oprichter en managing partner
Rom heeft jarenlang vele bedrijven geholpen als bedrijfseconoom en heeft veel met franchise constructies gewerkt. Vanuit zijn rol als manager en directeur van Business Alignement Company heeft hij veel met financieringsvraagstukken te maken gehad en deze kennis brengt hij nu onder in Optimize Finance.

Als Optimize Finance helpen wij ondernemers en managers bij het maken van de juiste financieringsafwegingen en zorgen ervoor dat het businessmodel optimaal wordt ingericht.

Ons doel is om jouw business te laten groeien!

Hoe?

Middels sparringsessies en adviesgesprekken helpen wij je:

  • hoe je je bedrijf beter financieel kunt inrichten en zo kosten te besparen
  • hoe je die financiering toch voor elkaar krijgt
  • hoe je je bedrijf kunt uitbouwen tot de onderneming die je voor ogen had.

Wij weten als geen ander hoe het financieringslandschap werkt en hebben toegang tot de bekende banken, de hieraan gelieerde instellingen, lease- en factormaatschappijen, crowdfunding-platforms en private investeerders.

EVEN SPARREN?

Kom met ons (digitaal) koffie drinken!

Optimize Finance
E : rom@optimizefinance.nl
T : 06 5756 7662